We razen af op het einde van jaar… kiezen kan nog!

Kerstpakketten Kicks Promo

Kerstpakketten Kicks Promo

Nog een paar weken. En dat zit dit jaar er al weer op. Althans, als het om de Kerstgeschenken gaat. Moet u nu nog gaan beslissen dan is het nog zeker niet te laat. We merken wel dat er weer veel lekkers wordt gekozen. Van een eigen gemaakt chocolade reep of een gepersonaliseerde reep van Tony Chocolony. Eigen wikkel en de reep is compleet in huisstijl.

Een Kerstboom op kantoor. Wat dacht u van eigen Kerstballen. Koekjes in de boom of gewoon allemaal kleine cadeaus onder de boom. Op zoek naar een lekker fles wijn als relatiegeschenk? Ook dat kan. In een doos, een mooie eigentijdse verpakking of samen met een klein artikel.

De keuze is enorm en er is veel mogelijk. Het is wel zaak dat u haast maakt. De voorraad begint inmiddels wel af te nemen. En er is nog veel te doen. Geen zin om lang na te denken. Laat Kicks het dan voor u bedenken. Een leuk relatiegeschenk kan ook een groot Kerstbrood zijn. Een mooi promotioneel geschenk kan ook een aantal mooie glazen zijn.

Kicks Promo is gespecialiseerd in het eindejaarsgeschenk. Waarom? Omdat we er zoveel ervaring mee hebben. Al meer dan 30 jaar zijn onze medewerkers werkzaam in deze branche. Wedden dat ze ook u nog weten te verrassen.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *