Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd bij Kicks Promo?

Onbedrukte artikelen kunnen binnen 1 à 2 werkdagen worden geleverd. Als je de bestelling voor 12uur plaatst versturen we de artikelen vaak nog dezelfde dag. Voor artikelen met bedrukking houden we standaard een levertermijn van 1 à 2 weken aan. In overleg kan dit eventueel sneller. Neem daarom altijd contact met ons op als je bedrukte relatiegeschenken met spoed of voor een bepaalde datum nodig hebt!

Wat is het KvK nummer van Kicks Promo?

Ons KVK nummer is: 73988634

Wat is het BTW nummer van Kicks Promo?

Ons BTW nummer is: NL859734705B01

Hoe betaal ik mijn bestelling bij Kicks Promo?

Bij Kicks Promo betaal je makkelijk en veilig online via iDeal. Wij maken hiervoor gebruik van de betaalservice MultiSafepay.

Kan ik ook op rekening kopen?

In overleg is het mogelijk om bij Kicks Promo op rekening te kopen.

Dat kan op 2 manieren; Kicks Promo stuurt je een factuur (indien gewenst met een link voor online betaling) en zodra we je betaling binnen hebben nemen we je bestelling verder in behandeling. Of we spreken samen af dat je na ontvangst van je bestelling een factuur ontvangt die je dan binnen een termijn van 8 dagen betaalt. Dit laatste gaat uiteraard in overleg. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de manier van betalen.

Berekent Kicks Promo verzendkosten?

Bestellingen vanaf € 400,= worden gratis geleverd, voor bestellingen met een lagere orderwaarde wordt € 7,50 verzendkosten berekend.

Wat is het retourbeleid van Kicks Promo?

Bedrukte of op een andere manier gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Onbedrukte, niet gepersonaliseerde producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits; - je dit schriftelijk (via e-mail of brief) met Kicks Promo hebt afgesproken - de producten zich in de originele, nog in takt zijnde verpakking bevinden - de producten zich nog in de originele staat bevinden Het retourneren van artikelen is dus ALTIJD in overleg en de verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Hoe lever ik mijn logo aan bij Kicks Promo?

Graag ontvangen wij je logo in de vorm van een gevectoriseerd (=bewerkbaar) PDF-, EPS- of Illustrator bestand. Je kunt dit logo bij je bestelling of offerteaanvraag uploaden via de site maar mag je het ook mailen naar sales@kickspromo.nl

Uiteraard is het ook mogelijk alleen een tekst te drukken of een tekst toe te voegen aan je logo. We helpen je graag met het ontwerpen hiervan. Je ontvangt altijd een digitale proef ter goedkeuring voordat we je artikelen gaan bedrukken! * staat je vraag hier niet tussen mail dan naar sales@kickspromo.nl

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404