Standaard paraplu's

Op zoek naar een Paraplu. Kicks Promo heeft een breed assortiment. En een Paraplu is altijd een leuk relatiegeschenk, bedrukt met uw bedrijfsnaam.

Je geeft een relatiegeschenk als blijk van waardering. Hoe dan ook verras je  met zakelijke cadeaus. Een relatiegeschenk heeft vaak een eigentijdse uitstraling en is vooral heel praktisch in gebruik. Zo kunt u uw zakelijke partners bijvoorbeeld verrassen met een handige Paraplu bij de start van een samenwerking. De zakelijke geschenken kunt u laten bedrukken of graveren met een tekst of logo voor een persoonlijke touch. Hierdoor zijn deze perfect om weg te geven tijdens een verrassing.

paraplu's met logo bedrukken? Bestel eenvoudig online

Als je zakelijke geschenken nu met logo of met tekst wil laten bedrukken, bestel je deze heel eenvoudig online in onze Kicks Promo Webshop. Tijdens je bestelling kun je precies aangeven hoe je de Paraplu wil bedrukken. Na de bestelling ontvangt je altijd een digitale drukproef ter controle. Kicks Promo zorgt ervoor dat je bestelling top wordt geregeld. Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies.