Kicks Social Responsibility

We doen graag zaken met u. Maar laten we samen wel voorkomen dat we het nieuws halen voor een verkeerde keuze. Wij helpen u graag en goed op weg!

De meeste promotionele producten produceren we buiten de EU. Aan de ene kant niet teveel wilt betalen, maar aan de andere kant wilt ook niet dat uw product geproduceerd wordt onder erbarmelijke arbeidsomstandigheden. Kicks Promo hecht grote waarde aan de social fingerprint van onze leveranciers en zien daar ook op toe. Certificeringen, factory audits, onze Code Of Conduct, en bijvoorbeeld SA8000 kwalificaties zijn belangrijke instrumenten om u (en ons) te verzekeren van verantwoord geproduceerde producten. Kicks ziet er op toe dat de producten die we leveren voldoen aan de Europese wet- en regelgeving en wij – maar ook u  niet – willen geen risico’s lopen.

U kunt er verzekerd van zijn dat alle producten uitgebreid getest én zijn gecertificeerd. Denk daarbij aan voorschriften op het gebied van gevaarlijke stoffen zoals Cadmium, maar ook aan internationale normen als het CE keurmerk, RoHS, REACH, WEEE etc. Op het gebied van de social compliance, de arbeidsvoorwaardelijke kant waar de fabrieken aan moeten voldoen, stellen we hoge eisen en volgen we internationale standaarden als SA 8000, SMETA en BSCI.

Laten we er samen voor zorgen dat u niet met uw logo negatief in het nieuws komt. Relatiegeschenken zijn een feestje. En dat vieren we graag samen met u!