Sleutelhangers

Categorieën

Prijs

t/m

Kleur

Op zoek naar een Sleutelhanger. Kicks Promo heeft een groot assortiment. En een Sleutelhanger is altijd een leuk relatiegeschenk, bedrukt met uw logo.

Je geeft een relatiegeschenk als blikvanager. Hoe dan ook verras je relaties met zakelijke cadeaus. Een relatiegeschenk heeft vaak een luxe uitstraling en is vooral heel praktisch in gebruik. Zo kunt u uw zakelijke partners bijvoorbeeld verrassen met een handige Sleutelhanger bij de start van een samenwerking. De zakelijke geschenken kunt u laten bedrukken of graveren met een tekst of logo voor een persoonlijke touch. Hierdoor zijn deze perfect om weg te geven tijdens een viering.

sleutelhangers met logo bedrukken? Bestel eenvoudig online

Als je zakelijke geschenken nu met logo of met tekst wil laten bedrukken, bestel je deze heel eenvoudig online in onze Kicks Promo Webshop. Tijdens je bestelling kun je precies aangeven hoe je de Sleutelhanger wil bedrukken. Na de bestelling ontvangt je altijd een digitale drukproef ter controle. Kicks Promo zorgt ervoor dat je bestelling tot in detail wordt geregeld. Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies.