Relatiegeschenken webshop

Kicks promo heeft ook een webshop. Daar kun  je op het gemak rondkijken en zoeken naar relatiegeschenken die bij je passen. Maar heb je een vraag schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar. Je wilt geen standaard maar maatwerk? Ook daar helpen wij je graag bij. Succes met winkelen. En vergeet niet. Bij vragen bel je ons gewoon op!

Bedrukte Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk bedrukt met logo is meer dan een cadeautje. Het levert een grote meerwaarde bij het positioneren van merken, het versterken van imago’s en de marketing van producten of diensten. Een relatiegeschenk geeft je naamsbekendheid voor lager tijd. Immers, de pen of bidon gaat langer mee dan een advertentie. De impact overtreft die van commercials en advertenties. Bedrukte relatiegeschenken vormen een onmisbaar deel van elke marketingmix.

Kicks Promo helpt je het juiste relatiegeschenk te vinden. Van bedrukte pennen, paraplu’s, notitieboekjes en sleutelhangers tot en met originele om maat gemaakte give aways. Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Van groot tot klein en van goedkoop tot duur.

 

Kicks Promo heeft een berg aan ervaring in huis. Met meer dan 75 jaar ervaring in de promotionele producten en Kerstpakketten mag zij zich een belangrijke speler in de markt noemen. Net onder de rook van Rotterdam presenteert zei zich met haar nieuwste relatiegeschenken en promotionele itmes.

Kicks Promo is zich bewust is van een aantal maatschappelijke waarden en gaat actief en op verantwoorde wijze om met deze waardes. Wie is er niet groot geworden met Relatiegeschenken. Probeer het zelf en nodig ons uit voor een goed gesprek.

[wp_links_page img_size="large" desc="none"]