Paraplu's bedrukken

Keuze uit een scala aan bedrukte papraplu’s

Bij Kicks Promo vindt u bedrukte paraplus in verschillende soorten, maten en kleuren. Er is dus altijd een model dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. In ons assortiment vindt u veel soorten maar bijvoorbeeld ook diverse bedrukte stormparaplu’s. Wanneer u kiest voor een bedrukte paraplu dan geeft u iets weg dat langere tijd aanwezig is in het zicht van de klant of relatie. 
 
Iedereen die een paraplu krijgt kan het gebaar waarderen. Immers, wie heeft er niet bij de achterbak gestaan en had gehoopt dat er nog een paraplu lag. Bovendien is het ook een echt cadeau om te geven. Een mooie paraplu bedrukt met logo of pakkende tekst is en echte opvaller. Doordat u uit vele soorten en maten kunt kiezen geeft u tenslotte altijd een geschenk dat past bij uw bedrijf en bij wat u uit wilt stralen! 
 

Gepersonaliseerde paraplu’s zijn een mooie geschenk

Het geven van relatiegeschenken kan op veel momenten. Wat dacht u van beurzen of events als festivals. Want wat als een evenement wordt overvallen door een Hollandse bui? Uw gepersonaliseerde paraplu zal door de bezoekers met veel enthousiasme ontvangen worden!
Goedkoop uw paraplu laten bedrukken? 
 
Wilt u graag een paraplu laten bedrukken? Dan zorgt Kicks Promo daar voor. Ook als er haast geboden is of als er grotere aantallen moeten worden geleverd. Kicks Promo heeft goede relaties met leveranciers en drukkers dus er is veel mogelijk. 
 
Heb je de juiste paraplu voor je relatie of klanten gevonden of wil je een advies over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Zo kunt u de paraplu’s bedrukken op één of meerdere segmenten. U kunt zo de paraplu geheel naar wens personaliseren. Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat.