Bedrukte promotieartikelen zijn al lang niet meer weg te denken uit onze marketingstrategie. Bedrukte geschenken zijn voor bedrijven, verenigingen, instellingen en scholen een geweldig instrument om hun naam, merk of product te promoten of om werknemers en relaties te bedanken door middel van een mooi geschenk met logo. De relatiegeschenken van Kicks Promo kunnen geheel naar eigen wens worden voorzien van een logo of tekst, maar Kicks Promo levert de artikelen indien gewenst ook zonder bedrukking

Assortiment

Op onze site vind je een uitgebreid assortiment Relatiegeschenken en Promotieartikelen. Uiteraard kan Kicks Promo bijna alle relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken, borduren & graveren om ze te voorzien van je logo. Maar het is ook mogelijk de geschenken onbedrukt bij ons te bestellen.

Veilig betalen

Bij Kicks Promo betaal je de bestelde bedrukte of onbedrukte artikelen makkelijk en veilig direct online. In overleg leveren wij ook op rekening.

Relatiegeschenken online bestellen

Bij Kicks Promo bestel je je relatiegeschenken en promotieartikelen makkelijk online. Als dit niet lukt, of je hebt liever persoonlijk contact, dan kun je altijd mailen naar sales@kickspromo.nl of bellen naar 085 – 078 7070. Wij helpen je graag bij het kiezen van het best passende relatiegeschenk.

Kicks Promo Relatiegeschenken

Kicks Promo heeft meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van promotionele artikelen en is daardoor het bedrijf om je bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken te bestellen! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen. Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Kicks Promo is misschien wel het leukste relatiegeschenken bedrijf van Nederland. Kom je er zelf niet uit neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen je meteen waar je op moet letten of geven je gratis tips en adviezen. Langs komen kan natuurlijk altijd. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons dan nog vandaag!

Misschien krijg je dan Gwenne, Rob, Regina, Mona, Esther of Leonie aan de telefoon! 
Een klein hecht team met hart voor elkaar en voor de zaak. Altijd in voor een grapje en gezellig moment. Wij hebben geen titels ;) We zijn creatief en werken hard. We hebben veel klanten waarmee we een langdurige relatie opbouwen. Op z'n Rotterdams, open en eerlijk naar elkaar. Niet lullen maar poetsen! 

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404