Kicks Promo is de specialist als het gaat om Eindejaargeschenken op maat. Gemak voor u. Wij doen de rest.

Er is niets lastiger dan de taak voor een passend Eindejaarsgeschenk. Het zal je taak maar zijn. De een wil dit en de ander wil dat. Rekening houden met gewoonten, allergieën of passend bij het bedrijf. Kicks Promo heeft zoveel ervaring dat je onbezorgd de Kerstviering tegemoet kunt gaan zien. Immers wij hebben het voor je geregeld. En wedden dat iedereen blij is? Oké alleen die ene notoire zeurpiet niet. Maar ja.. daar heb je er in alle bedrijven wel één van. 

Kerstpakketten zijn er in vele maten, soorten en thema’s. En natuurlijk kunnen we alles leveren. Maar om je nu met al die info het bos in te sturen. Daarom een selectie van de pakketten waarvan wij denken dat ze een groot deel van de lading dekken. Maar heb je specifieke wensen vraag ons naar de mogelijkheden. 

Klik hier voor de kerstpakketten

Kerstpakketten die lekker ruiken

Rituals Pakketten zijn een geschenk voor iedereen. Kicks Promo heeft een groot assortiment pakketten voor u. Als relatiegeschenk of als eindejaarsgeschenk. Natuurlijk is het lastig te kiezen en daarom helpen we u een handje. Vraag onze specialisten naar het juiste pakket. 

Inspiratie nodig voor iets anders dan een Kerstpakket?

Een Kerstpakket is één. Maar natuurlijk is er meer. Veel meer. Dus daarom hierbij één van de vele voorbeelden waar je onder het genot van een kopje koffie kunt bladeren. Non Food artikelen die op vele manieren kunnen worden ingezet. Heb je vragen? Ben je op zoek naar wat anders. Wel een idee maar nog niet concreet? Neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan met 085 – 0787070 of mail ons op sales@kickspromo.nl

Klik hier voor de non food pakketten


Werken met Kicks Promo is geen gedoe. Advies op maat. Of een brainstorm op locatie. U belt en wij komen bij u langs. Komt u er online niet uit. Dan gaan wij samen met u zoeken naar een geschikt pakket. Kortom met Kicks Promo kunt u alle kanten op.