Duurzamen Promotionele Producten

Water-en-flessen-RotterdamDuurzaamheid is een prioriteit voor iedere sector wereldwijd. Klimaatverandering en de toenemende impact van CO2-uitstoot en afvallozing heeft een groen bewustzijn gecreëerd onder klanten en overheden. Op duurzame wijze werken is niet langer een optie.

Duurzaamheid moet een dwarsdoorsnede zijn die van invloed is op alle bedrijfsbeslissingen – inclusief merkcommunicatie en marketing. Daarom kunnen alle campagnes die gepaard gaan met promotionele geschenken of bedrukte giveaways ook aansluiten op een milieuvriendelijk beleid. Plastic producten hebben onze dagelijkse levens overspoeld en de promotieproductensector was geen uitzondering. De trend is echter aan het veranderen en tegenwoordig zijn er geweldige duurzame alternatieven om je merk te promoten.

Milieuvriendelijk promotionele producten gemaakt van gerecyclede materialen, zoals karton, PET en biologisch afbreekbare materialen, zoals katoen en bamboe, zullen niet alleen bijdragen aan het verkleinen van de totale hoeveelheid plasticafval, maar ze laten ook aan je opdrachtgevers, partners en (nieuwe) werknemers zien dat je bedrijf toegewijd is aan het milieu.

Ook bij Kicks Promo zijn we ons hiervan bewust. Vraag ons geheel vrijblijvend naar onze duurzame producten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *