De keuze van ons team...

De keuze van Rob

Mijn naam is Rob van Hamersveld. Ik ben Accountmanager bij Kicks Promo. Mijn favoriete product is de set van Jamie Oliver York 4-delige kommen. Vrolijke kleuren en handig om kleine hapjes in te serveren. Ook makkelijk om deze hapjes nog even op te warmen in de oven. Na gebruik kunnen ze direct de afwasmachine in. Top cadeau.

Rob-Relatiegeschenk

De keuze van Leonie

Mijn naam is Leonie van Rooijen. Ook ik ben Accountmanager bij Kicks Promo. Mijn favoriete product van dit moment is de Sea Towel. Een geweldig cadeau en altijd praktisch. Mooie aan dit cadeau vind ik dat het en een goed doel voor ogen heeft maar het ook nog eens van een uitzonderlijk goede kwaliteit is. Echt een aanrader en volgens mij super leuk om te krijgen.

De keuze van Gwenne

Mijn naam is Gwenne, accountmanager bij Kicks Promo. Er zijn natuurlijk vee leuke geschenken maar het allerleukste vind ik op maat gemaakt cadeau voor één van mijn klanten. Zelfs nadenken over de vorm, de inhoud en verpakking past mij het best. En ik krijg er pas echt een Kick(s) van als ik het cadeau terug zie op één van de bureaus. Van de standaardproducten vind ik de JBL speakers wel echt top!

Gwenne Kicks Promo

De keuze van Arjen

Mijn naam is Arjen Boon. Accountmanager bij Kicks Promo. Mijn favoriete product is toch wel de car charger. Waarom? Iedereen heeft het nodig en je zit best vaak in de auto. Als je logo er dus op staat ben je vrij vaak ik beeld bij de ontvanger. Slim bedacht en lekker praktisch.