Relatiegeschenken voor iedere bedrijfsgrootte

Je bent ZZP’er? Een behoorlijke MKB’er? Of zelfs Multinational? Kicks Promo heeft voor allemaal een passende relatiegeschenken. Niets is ons te gek!

Passende relatiegeschenken

voor elk bedrijf

Kicks Promo biedt voor klein en groot relatiegeschenken. Je wil kleine aantallen? Geen probleem. Je wilt een complete campagne invulling geven? Geen probleem. Geen vraag is ons te gek. Het enige is: je moet ons de vraag wel stellen. Wij zijn er klaar voor. 

Relatiegeschenken

Denk je aan geschenken dan denk je aan...?? Ja aan wat eigenlijk. Kicks Promo beschikt over een ruim assortiment relatiegeschenken. We helpen je graag op maat!

Premiums

Een artikel op maat? Of in eigen kleur? Zelf bedacht of in ieder geval maatwerk? Kicks heeft de contact om ook dit traject voor je in te vullen. Vraag naar de mogelijkheden.

Promotionele kleding

Het bedrukken van een pen. T-shirts voor een elftal. Wielerkleding voor een bedrijventocht. Je noemt het en Kicks kan het leveren in grote en kleine aantallen.

Cadeaukaarten

Je bent op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Of gewoon een gift die je altijd bij de hand heeft? Kicks Promo heeft veel ervaring met cadeaukaarten.

Waar we trots op zijn!

Vorm is een Rotterdams bedrijf dat er alles aan doet om je van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces. Zo verhogen ze  de voorpret, helpen ze je desgewenst met het vinden van een hypotheek en denken ze mee over de afwerking. Voor Vorm maakte Kicks Promo deze leuke welkomstpakketten. 

Wij helpen u op weg!

Ben jij aangewezen om de relatiegeschenken voor dit jaar invulling te geven? Maar je hebt geen idee? Dan komen wij je graag ondersteunen. Indien gewenst komen we intern de boel organiseren en verlaten pas het pand wanneer alles staat. Meer weten over interne ondersteuning? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Alles weten over Kicks Promo

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel met 085 – 078 70 70