Klantenservice

Hulp nodig met het afronden van uw bestelling, of heeft u gewoon een vraag? Wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact u op. Voor dringende vragen kunt u uiteraard bellen of mailen.

 

Snel antwoord op jouw vragen?

Wellicht staat jouw antwoord hier beneden, tussen onze veelgestelde vragen.

Wat is de levertijd van Kicks Promo

Onbedrukte artikelen kunnen binnen 1 à 2 werkdagen worden geleverd. Als je de bestelling voor 12uur plaatst versturen we de artikelen vaak nog dezelfde dag. Voor artikelen met bedrukking houden we standaard een levertermijn van 1 à 2 weken aan. In overleg kan dit eventueel sneller. Neem daarom altijd contact met ons op als je bedrukte relatiegeschenken met spoed of voor een bepaalde datum nodig hebt!

Kan ik ook op rekening kopen?

In overleg is het mogelijk om bij Kicks Promo op rekening te kopen. Dat kan op 2 manieren; Kicks Promo stuurt je een factuur (indien gewenst met een link voor online betaling) en zodra we je betaling binnen hebben nemen we je bestelling verder in behandeling. Of we spreken samen af dat je na ontvangst van je bestelling een factuur ontvangt die je dan binnen een termijn van 8 dagen betaalt. Dit laatste gaat uiteraard in overleg. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de manier van betalen.

Hoe lever ik mijn logo aan bij Kicks Promo?

Graag ontvangen wij je logo in de vorm van een gevectoriseerd (=bewerkbaar) PDF-, EPS- of Illustrator bestand. Je kunt dit logo bij je bestelling of offerteaanvraag uploaden via de site maar mag je het ook mailen naar sales@kickspromo.nl Uiteraard is het ook mogelijk alleen een tekst te drukken of een tekst toe te voegen aan je logo. We helpen je graag met het ontwerpen hiervan. Je ontvangt altijd een digitale proef ter goedkeuring voordat we je artikelen gaan bedrukken! * staat je vraag hier niet tussen mail dan naar sales@kickspromo.nl

Wat is het retourbeleid van Kicks Promo?

Bedrukte of op een andere manier gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Onbedrukte, niet gepersonaliseerde producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits; - je dit schriftelijk (via e-mail of brief) met Kicks Promo hebt afgesproken - de producten zich in de originele, nog in takt zijnde verpakking bevinden - de producten zich nog in de originele staat bevinden Het retourneren van artikelen is dus ALTIJD in overleg en de verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

 

 

Neem contact met ons op

Error 404