Anti-stress

Op zoek naar een Anti stress. Kicks Promo heeft een uitgebreid assortiment. En een Anti stress is altijd een leuk relatiegeschenk, bedrukt met uw event.

Je geeft een relatiegeschenk weggever. Hoe dan ook verras je bezoekers met zakelijke cadeaus. Een relatiegeschenk heeft vaak een persoonlijke uitstraling en is vooral heel praktisch in gebruik. Zo kunt u uw zakelijke partners bijvoorbeeld verrassen met een handige Anti stress bij de start van een samenwerking. De zakelijke geschenken kunt u laten bedrukken of graveren met een tekst of logo voor een persoonlijke touch. Hierdoor zijn deze perfect om weg te geven tijdens een personeelsfeest.

anti stress met logo bedrukken? Bestel eenvoudig online

Als je zakelijke geschenken nu met logo of met tekst wil laten bedrukken, bestel je deze heel eenvoudig online in onze Kicks Promo Webshop. Tijdens je bestelling kun je precies aangeven hoe je de Anti stress wil bedrukken. Na de bestelling ontvangt je altijd een digitale drukproef ter controle. Kicks Promo zorgt ervoor dat je bestelling prima wordt geregeld. Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies.